OLIEHANDEL HULSHOF – SMEERMIDDELEN

SMEEROLIËN EN VETTEN

SMEEROLIËN FOODGRADE

VETSPUITSYSTEMEN

ONTVETTEN EN REINIGING

SMEEROLiën WOLF OIL

 

Hulshof Mobiliteit Service officieel distributeur Wolf Oil

Hulshof Mobiliteit Service is per 1 januari 2014 officieel distributeur van Wolf Oil geworden. ‘Hulshof’ neemt hierbij afscheid van haar eigen private label producten zodat men met een gedegen partner alle veranderingen op het gebied van smeerolie, waar de markt op dit moment sterk aan onderhevig is, een duurzame samenwerking aan te gaan met één van ’s Werelds grootste smeermiddelen fabrikant. 

Door deze samenwerking is kwaliteit voor elk voertuig gegarandeerd tegen de scherpe prijzen die u van ‘Hulshof’ gewend bent!

Wolf oil bestaat sinds 1955 en kan putten uit decennia lange expertise. In die tijd heeft men relaties aangeknoopt met leidinggevende constructeurs (OEM’s of Original Equipment Manufacturers). Door hun exacte specificaties te volgen heeft Wolf Oil officiële goedkeuringen verworven met daarbij de bijbehorende certficaten. 

Vandaag de dag bestaat het bedrijf uit ca. 160 specialisten met een eigen labaratorium en is volledig ISO gecertificeerd om in elke stap van het productieproces de kwaliteit van het product te waarborgen.

Via onderstaande button vindt u een brede ondersteuning van uw voertuigen. Hier kunt u op kenteken, voertuiptype of huidige product zoeken om het juiste smeeradvies te ontvangen. Mocht dit niet het gewenste resultaat geven, dan staat er een team van technisch specialisten voor u klaar om te adviseren. 

 

Direct advies: wolflubes.com

Wolf Olie kopen voor uw garage!

Heeft u een autogarage en bent u op zoek naar een nieuwe olie leverancier? Onze verkoopadviseurs kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Hulshof Mobiliteit Service levert kleine verpakkingen vanaf 325ML tot aan bulk. Via deze video heeft u een beeld van de mogelijkheden bij Wolf oil voor uw garage.

Meer informatie is te verkrijgen via onze verkoopadviseurs:

Wolf Oil retail!

Heeft u een tankstation met shop, een automaterialenbedrijf en bent u op zoek naar een nieuwe of extra olie leverancier.

Hulshof Mobiliteit Service levert kleine verpakkingen vanaf 325ML tot aan bulk. Via deze video heeft u een beeld van de mogelijkheden bij Wolf oil voor uw shop/bedrijf.

Meer informatie is te verkrijgen via onze verkoopadviseurs:

SMEEROLIËN wolf

Wolf SMEERMIDDELEN

Hulshof Mobiliteit Service is ruim 20 jaar dealer van Wolf oil smeermiddelen in de regio Oost-Nederland.

Wolf producten zijn in de breedste zin van het woord te leveren voor onderstaande sectoren:

– Automotive

– Agrarisch

– Industrie

Producten zijn leverbaar van 1 liter verpakking tot aan bulk levering.

SMEEROLIËN FOODGRADE

MATRIX & ANDEROL SMEEROLIËN

Matrix Specialty Lubricants
Industrie, Specialties, Metaalbewerking, Foodindustrie, Anti-corrosie.

Hulshof Mobiliteit Service levert de Food grade smeermiddelen van Matrix.
Matrix Specialty Lubricants is een Nederlandse onderneming, gespecialiseerd in het produceren en vermarkten van industriële smeeroliën en vetten. Matrix Specialty Lubricants is ontstaan uit een samenwerking van een groep experts uit de industrie, die jarenlang voor grote oliemaatschappijen hebben gewerkt. Het ontwikkelen en toepassen van nieuwe technologieën is de kern van de visie, zodat alle toepassingen binnen de voedingsmiddelen industrie gesmeerd kunnen worden. Hulshof Mobiliteit service geeft u graag speciaal advies in deze tak van smeren.
Anderol Specialty Lubricants
Industrie, Vacuüm, Compressoren, Kettingen

Hulshof Mobiliteit Service levert Anderol voor speciale smering bij industriële toepassingen. Anderol is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige speciale smeermiddelen, welke gebruikt worden in industriële toepassingen en geschikt zijn voor smeertoepassingen onder extreme temperaturen en omstandigheden.

Het assortiment bestaat onder meer uit smeermiddelen voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, voor kritische compressoren en vacuümpompen, voor versnellingsbakken en lagers, voor kettingen en voor hydraulische toepassingen.

De onderzoeksmedewerkers van Anderol zijn hoog opgeleide professionals, allen geselecteerd op hun specialistische kennis in industriële smeermiddelen en toepassingen. Door de nadruk te leggen op de Research & Development zijn wij in staat om snel nieuwe smeeroplossingen te ontwikkelen. Onze producten blinken uit in extreme temperaturen, binnen sealed-for-life apparatuur en onder bijzonder moeilijke of verontreinigde omstandigheden. Het gebruik van Anderol producten biedt vele voordelen. Zo dragen ze bij aan grote besparingen op de onderhoudskosten. Verder verbeteren de producten de operationele efficiëntie, en verhogen zij de levensduur van de machines aanzienlijk. Dit leidt tot een algehele kosteneffectiviteit.

KAJO VETSPUITSYSTEMEN

KAJO VETSPUITSYSTEMEN

Neem contact met ons op voor meer info.

 

 

REINIGINGSPRODUCTEN & ONTVETTERS

H-CLEAN REINIGINGSPRODUCTEN

Hulshof Mobiliteit Service biedt met haar H-Clean assortiment een breed gamma aan reinigingsproducten met de daarbij benodigde randproducten. Onderstaande producten kunnen geleverd worden:

  • Schuimreinigers voor de automotive sector
  • Speciale ontvetters op oplosmiddelen- en waterbasis
  • Speciale reinigers zowel zuur als alkalisch voor het verwijderen van alle soorten vervuilingen
  • Handcleaners en dispensers
  • Poetspapier rollen en dispensers
  • Absorptie vloerkorrels
  • Handborstels, stelen en diverse schuimapparatuur

Neem contact met ons op voor meer info.